Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 1Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ"Τη  Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ¨Εκθεσης έργων από τον Μαθητικό Διαγωνισμό :

«Μεταμορφώνουμε τα σχολικά βιβλία φτιάχνοντας τα δικά μας εξώφυλλα»


Είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές με τους γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Μαθητές από την Ανατολική Αττική εντυπωσίασαν με τα έργα που δημιούργησαν.
Την έμπνευση και τη διοργάνωση του διαγωνισμού είχαν η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων  Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής και η κ. Βέρα Βορύλλα, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής, τις οποίες και ευχαριστούμε.


Από τις 13 έως τις 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει περιοδική έκθεση στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Πλάκα με τα έργα των μαθητών που επιλέχθηκαν από κάθε σχολείο που συμμετείχε στο Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Μεταμορφώνουμε τα σχολικά βιβλία φτιάχνοντας τα δικά μας εξώφυλλα».
Ο διαγωνισμός διεξήχθη με αφορμή το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα

 «Προγράμματα Σπουδών-Σχολικά εγχειρίδια: από παρελθόν στο παρόν και το μέλλον».Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σχετική δράση για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού βρίσκεται στην οδό Τριπόδων 23 στην Πλάκα και περισσότερα μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο 

και ΕΔΩ
Μπορείτε να δείτε τη δουλειά των παιδιών και εδώ

Πλη­ρο­φο­ρίες:
Τηλέφωνο 210 3250341/ info@ekedisy.gr